Rreth Nesh

Rreth kompanisë

Biznesi jonë logjistik

A&A International është një kompani logjistike themeluar në vitin 2002, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh përmes objekteve të saj të dedikuara, nga formalitetet doganore, logjistika dhe magazinimi, deri te shpërndarja e mallrave në të gjithë Shqipërinë si dhe në të githë botën.

Për më shumë se 20 vite ne kemi gjetur zgjidhjet e duhura për një numër të konsiderueshëm klientësh. Me eksperiencën e gjerë që disponojmë si dhe me kapacitetin e lartë që kemi në formalitetet doganore, në transporte dhe logjistikë, ne nuk i shmangemi çështjeve komplekse. Të menduarit së bashku është mënyra jonë e punës dhe së bashku bëjmë diferencën.

Objektivi ynë si partner logjistike:
Paketa jonë e shërbimit ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse në fushën e logjistikës dhe transportit, e përshtatur sipas kërkesave të klientëve. Ne fokusohemi në përmirësimin e procesit logjistik për partnerët tanë, duke i kursyer kohë të fokusohen në biznesin e tyre kryesor.

Ne krenohemi me përkushtimin tonë ndaj përsosmërisë dhe kënaqësisë së klientit. Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për të ofruar shërbime të personalizuara për secilin prej klientëve tanë, duke siguruar që nevojat dhe pritjet e tyre unike të përmbushen me efikasitet dhe kujdes. Ne besojmë në ndërtimin e marrëdhënieve afatgjata me partnerët tanë dhe punojmë shumë për të fituar besimin dhe besnikërinë e tyre çdo ditë. Me A&A International, ju mund të besoni se nevojat tuaja logjistike janë në duar të sigurta.

Biznesi jonë logjistik

A&A International është një kompani logjistike themeluar në vitin 2002, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh përmes objekteve të saj të dedikuara, nga formalitetet doganore, logjistika dhe magazinimi, deri te shpërndarja e mallrave në të gjithë Shqipërinë si dhe në të githë botën.

Për më shumë se 20 vite ne kemi gjetur zgjidhjet e duhura për një numër të konsiderueshëm klientësh. Me eksperiencën e gjerë që disponojmë si dhe me kapacitetin e lartë që kemi në formalitetet doganore, në transporte dhe logjistikë, ne nuk i shmangemi çështjeve komplekse. Të menduarit së bashku është mënyra jonë e punës dhe së bashku bëjmë diferencën.

Objektivi ynë si partner logjistike:
Paketa jonë e shërbimit ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse në fushën e logjistikës dhe transportit, e përshtatur sipas kërkesave të klientëve. Ne fokusohemi në përmirësimin e procesit logjistik për partnerët tanë, duke i kursyer kohë të fokusohen në biznesin e tyre kryesor.

Ne krenohemi me përkushtimin tonë ndaj përsosmërisë dhe kënaqësisë së klientit. Ekipi ynë i ekspertëve është i përkushtuar për të ofruar shërbime të personalizuara për secilin prej klientëve tanë, duke siguruar që nevojat dhe pritjet e tyre unike të përmbushen me efikasitet dhe kujdes. Ne besojmë në ndërtimin e marrëdhënieve afatgjata me partnerët tanë dhe punojmë shumë për të fituar besimin dhe besnikërinë e tyre çdo ditë. Me A&A International, ju mund të besoni se nevojat tuaja logjistike janë në duar të sigurta.

Qëllimi i kompanisë sonë është t’u ofrojmë klientëve tanë zgjidhjet më të besueshme, të sigurojmë që mallrat e tyre të transportohen, ruhen dhe dorëzohen në kohën e duhur dhe me kosto efektive. Ne gjithashtu synojmë të krijojmë partneritete afatgjata me klientët tanë, bazuar në besimin, transparencën dhe suksesin e ndërsjellë.

Çfarë na bën ne special

Ajo që e bën të veçantë kompaninë tonë është aftësia për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme, për të ndërtuar marrëdhënie të forta me klientët tanë dhe për të dhënë vazhdimisht rezultate. Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara dhe inovative për sfidat e zinxhirit të furnizimit të klientëve.

Teknologji e avancuar

Zbatimi i teknologjisë së avancuar në procesin e punës.

çmime konkurruese

Ne ofrojmë kostot më të përshtatshme në treg për të gjitha shërbimet tona.

Suport 24/7

Ne do t'ju përgjigjemi kërkesave tuaja në çdo moment.

Dërgesa të sigurta dhe në kohë

Mundësojmë dërgesa në kohë dhe të sigurta për të gjitha ngarkesat.

Çfarë na bën ne special

Ajo që e bën të veçantë kompaninë tonë është aftësia për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme, për të ndërtuar marrëdhënie të forta me klientët tanë dhe për të dhënë vazhdimisht rezultate. Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara dhe inovative për sfidat e zinxhirit të furnizimit të klientëve.

Teknologji e avancuar

Zbatimi i teknologjisë së avancuar në procesin e punës.

çmime konkurruese

Ne ofrojmë kostot më të përshtatshme në treg për të gjitha shërbimet tona.

Suport 24/7

Ne do t'ju përgjigjemi kërkesave tuaja në çdo moment.

Dërgesa të sigurta dhe në kohë

Mundësojmë dërgesa në kohë dhe të sigurta për të gjitha ngarkesat.